De slachtoffers van een wet welke de wet van de verminderde meer opbrengst heet

Er zullen veel mensen zijn, die zich herkennen in het volgende. Men traint al vele jaren in de sportschool, men eet de juiste voeding en slaapt voldoende. Ondanks vijf keer trainen in de week, een shake in de ochtend en een shake in de avond is het zo, dat er nog steeds geen vooruitgang is te merken. Het is de wet van de verminderde meer opbrengst. Je lichaam groeit door prikkels. Hoe vaker en hoe meer intensief je echter traint, hoe moeilijker het zal worden om aan je lichaam die prikkels te gaan geven. Het is daarom voor sommigen een reden om AAS te gaan gebruiken.

Het grootste probleem is echter, dat we gewoonte dieren zijn. Het is voor zover we weten prima en de reden waarom we meerdere keren per week gaan trainen. Het is echter een sterk nadeel wanneer je iedere keer hetzelfde trainingsrondje doet. Het is slim om eerst te overwegen of je het trainingsschema zo kunt ombuigen en veranderen om hier de prikkels uit te halen, voordat je besluit om anabolen te gaan gebruiken. Wees slim en kijk naar manieren om effectiever te trainen. Het is dan mogelijk om manieren te voorkomen om anabolen te gaan slikken of te gaan gebruiken. Gebruik een trainingsschema van vier tot zes weken in plaats van een wekelijks trainingsschema.

steroide user

De slachtoffers van een slechte opvoeding en slechte genen

 

Het lichaamstype wat je hebt is natuurlijk bepalend of je snel of minder snel spiermassa krijgt. Het ene lichaam heeft voordelen ten opzichte van het andere lichaamstype. Het is goed om te zien welke verschillende lichaamstypen er zijn en hoe je jouw lichaam kunt trainen om meer spieren te krijgen. Afhankelijk van je genen en de gekregen lichaamsbouw kun je dus sneller of minder snel spieren krijgen.

Een genetische achterstand maakt het niet gemakkelijker om meer spieren te krijgen en ook maakt het, het niet onmogelijk. Vaak maken ze echter de fout in de opbouw van het schema of met de voeding. Naast de genetische aanleg is de opvoeding van belang. Wanneer je gewend bent om veel te sporten en tot het uiterste te gaan dan heb je een betere uitgangspositie dan anderen. Je kunt het dan vaak beter volhouden. Ook ben je gemotiveerder.

Een tweede voordeel wanneer je veel gesport hebt is er ook. Je hebt in de hersens specifieke neurologische verbindingen gemaakt om specifieke spiercontracties aan te kunnen sturen. Het is nog belangrijker, dat je het principe van vermoeidheid hebben kent. Nog belangrijker is dat je dan ook door kunt gaan. Het is bij bodybuilding essentieel om door te gaan tot je ook echt niet meer kunt om dan nog net iets verder te gaan.

Waarom anabolen gebruiken?

We bespreken verderop in dit artikel de resultaten van de onderzoeken naar de mensen, die AAS gebruiken. De onderzoeken laten zien wat het geschatte aantal gebruikers is. Er zijn een viertal groepen gebruikers te herkennen bij de gebruikers.

  • De slachtoffers van de wet van de mindere meeropbrengst
  • De slachtoffers van de slechte genen en de slechte opvoeding
  • De ongeduldige mensen en de valsspelers
  • De professionals met het beeld van perfectie via big, bigger en bodybuilder

Bodybuilding begon ooit met het ideaalbeeld van de Griekse man als het uitgangspunt. Als je echter kijkt naar hoe de bodybuilding is ontwikkeld en hoe bodybuilders van Ronny Coleman tot Eugene sandow zich hebben ontwikkeld, dan zijn we dit punt al heel lang voorbij. Het is natuurlijk begrijpelijk. Wanneer je meerdere mannen op een podium zet om ze met elkaar te gaan vergelijken dan is het goed om zichzelf te onderscheiden. Er valt immers niets te vergelijken als iedereen er hetzelfde uitziet. Het is geen wedstrijd wanneer je de verschillen moet gaan opzoeken. De bodybuilders onderscheiden zich op vier verschillende manieren.

  • Hoe droog is de bodybuilder
  • Hoeveel spiermassa is er
  • Wat is de balans tussen de verschillende spiergroepen
  • De presentatie van de bodybuilder

Een laag vetpercentage is voor velen vaak niet haalbaar en het is voor velen een echte uitdaging om steeds een laag vetpercentage te hebben en te houden. We hebben al vele verschillende mensen op het podium zien staan met ene zeer laag vetpercentage. Minder vet is vaak niet mogelijk en zeker op de lange termijn lukt dit niet. Het is vaak een piekmoment om zo’n laag vetpercentage te hebben.

 

bodybuilder die te veel steroiden heeft genomen

Voor de prestentatie zien we ook een ontwikkeling van de bodybuilders. Er zijn steeds minder Jerome (van Suske en Wiske) figuren waar de benen heel dun zijn en het hele bovenlichaam erg breed is.

Van de spiermassa weten we nog niet waar de grenzen liggen. Als je jezelf wilt onderscheiden van anderen dan is het goed om op meerdere zaken te letten. Het is goed om de mogelijkheden te begrijpen en hoe het uit de hand kan lopen. Uiteindelijk blijft het natuurlijk een kwestie van smaak. Het is vaak de noodzaak van de verschillende bodybuilders om nog meer spieren te krijgen, waardoor het uit de hand lijkt te lopen waar de grens ligt om nog verder te groeien.

Bron

anabolenkopen.top , twitter, about.me, dreamwidth.org