Permanent van je haren af voor een mooier uiterlijk

beenhaar verwijderenMensen besteden tegenwoordig veel aandacht aan hun uiterlijk (ook mannen). Neem maar eens een kijkje in de koopgoot van Rotterdam op een doorsnee zaterdagmiddag: men loopt er doorgaans uitermate stijlvol bij. Dit is misschien ook niet zo gek: aantrekkelijke mensen genieten diverse voordelen. Misschien is dit niet eerlijk, maar het is een gegeven.

Ongewenste haargroei kan hierin een verstorende factor zijn. Haargroei op bijvoorbeeld de bovenlip of onderarm van de vrouw wordt doorgaans als onaantrekkelijk ervaren. Daar wilt u begrijpelijkerwijs liever vanaf en het liefst natuurlijk op een pijnloze manier en als het even kan zonder dat de haren weer terug groeien. Tegenwoordig bestaan er een aantal uitstekende oplossingen om aan deze wens tegemoet te komen in de vorm van definitief ontharen methodes.

Verschillende IPL ontharen methodes

Definitief ontharen is een verzamelnaam voor verschillende vormen van moderne ontharingsmethodes waarbij de haar definitief wordt verwijderd. Het grote voordeel van definitief ontharen methodes boven niet-definitieve methodes zoals harsen en epileren is dat ze doorgaans sneller en minder pijnlijk zijn. Na een succesvolle behandeling keert de behandelde haar niet meer terug. Er bestaan tegenwoordig verschillende definitief ontharen methodes, zoals laseren, IPL ontharen en elektrisch definitief ontharen. Ieder van deze methodes van definitief ontharen heeft zo zijn unieke eigenschappen. Welke methode voor u het meest geschikt is hangt af van de aard van uw probleem en de unieke eigenschappen van uw lichaam. Zo zou u kunnen gaan voor een Diathermie behandeling.